Monday, September 15, 2008

Der kom brev fra Afrika

Hvilken jubel !!!!

I går kom der brev til Familien Johansen. Da vi åbnede det - vi var samlet alle 6 - for det var jo til hele familien var konvolutten fyldt med 4 postkort - fra Tanzania.

Det viste sig, at der var et kort til hver af ungerne fra deres Moster Mille. De blev meget glade og jeg tror nu (morgenen efter) at vi alle kan postkortene forfra og bagfra for de er blevet flittigt læst. Vi har også haft atlaset fremme for at se hvor Tanzania er henne i verden, og hvor stort det er i forhold til Danmark.

Der var stor benovelse (og lille smule misundelse) over at Moster Mille har været ude blandt de vilde dyr - at hun har klappet en giraf og næsten set de 5 store (undtagen næsehornet). At hun har turdet at sove ved siden af en løve. I den forbindelse var der meget snak om hvorvidt det var en han- eller en hunløve Moster Mille havde sovet ved siden af - men vi blev enige om (for en sikkerheds skyld) at det var en hanløve, for han jager jo ikke - det er kun hunnen (ved de to store fra deres ture i zoo med Moster Mille).

Så jeg skulle hilse og sige "Tak for postkort, Moster Mille" :o)

Vi andre følger med på bloggen og er glade ved SMS-er (der nu videresendes fra mor-kirsten). Min telefon bliver aldrig sig selv igen, efter jeg forsøgte at sende svar på en sms.

2 comments:

Emilie Just said...

Det var ogsaa en han-loeve, saa det var kun fordi den stod og broellede det var lidt for spaendende:-)
Dejligt at alle kort naede frem! Jeg taenkte det var bedre med et til hver af ungerne, saa kom der ingen kampe om hvem der skulle holde det og hvor laenge;-)

Kys Moster M

Familien Johansen said...

Super godt tænkt Moster

kys kys