Thursday, October 16, 2008

Så skete det.....

...endelig at min farmor fik en plads på Kong Georgs Vej. Det har vi godt nok ventet længe på.

Det har måske også virket længere, fordi hun ikke har brudt sig om at være de steder, hvor hun blev placeret indtil der var plads til hende.

Det sidste sted var ellers fyldt med søde og glade hjælpere/plejere, men når der ikke hænger noget på væggene, som man kan relatere sig til og når der er en seng og tre fremmede stole i rummet, så er det meget svært at holde modet oppe hos en der meget hellere vil hjem, selvom det hjem hun relatere sig til ikke har været "hjem" de sidste 50 år.

Hun blev flyttet hjem (til hendes nye hjem) i går, og det gik rigtig ok - har jeg fået fortalt. Der var selvfølgelig nogen ting, som hun skulle have forklaret en 7-8 gange, men hun var glad for at se nogen af sine egne ting igen.

Nu venter så bare lige 3 måneders tid (det er meget normalt har vi fået at vide) hvor hun skal have lov til at vende sig til at bo der. Det betyder at hun ikke skal tages ud på besøg hos os - det betyder så også at jul, nytår og et par familiære fødselsdage bliver uden farmor. Men hvis hun kan få det bedre af, at hun får lov til at finde sig selv i sit nye hjem, så er det en meget lille pris, og så må vi (hendes familie) være der for hende - hos hende, i stedet for at tænke på hvordan det kan være nemmest for os selv.

Jeg glæder mig rigtig meget til at besøge farmor igen - og ungerne glæder sig til at besøge oldemor.

No comments: